Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Det viktigaste

Det viktigaste

är kärlek

solidaritet

låt det flöda...

Släpp taget

få igång flödet...

Vi är här för att vara kärleksfulla

Nu släpper tjälen...

Nu smälter isen...

Det kan du lita på

Det kommer en vår

Då allt börjar grönska

Vi ska inte låta vintern ta oss

 




Fri vers av bohemen VIP
Läst 63 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2022-01-12 10:15



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

bohemen
bohemen VIP