Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


Solstrale... Läs gärna texter jag gett taggen Moderskeppet...


en Solstråles lyskrafts strapats

 

har känt mig försummad utsatt för harm

sökt i dimhöljda landskap riktmärken

då när jag funnit dem hållit kursen rakt

 

på vägen mot målet fångats av livets garn

vacklat mig genom mörkret i timmen sen

insett att jag både har all kraft och makt

 

föga hjälpte det när jag bara var ett barn

slogs ensam emot livet denna stora jätte 

då krävdes att jag med ödet slöt en pakt

 

jag skulle leva som människa ej som ett skarn

finna ljusa punkter bestråla vägen den rätte

för att upptäcka att inget var ogjort eller försagt

 

det var jag som vandrade denna stigen fram

det var jag som visste vad jag själv hette

mitt namn blev tydligt - solstrålens lyskraft

 




Fri vers (Prosapoesi) av Solstrale VIP
Läst 184 gånger och applåderad av 10 personer
Publicerad 2022-01-12 12:40



Bookmark and Share


  Niliboy
Så fin bild, soldyrkare där!
2022-01-13

  Niliboy
Så fint ja huga huga!
2022-01-13

  Eva Langrath VIP
Fin text
2022-01-12

  alicja lappalainen VIP
you go girl
2022-01-12

  Öknens Ros VIP
Mot livets törnar svårt att tackla
Kanske man ibland kan vackla
Men ini kraften glöder
Den styrkan göder

2022-01-12

  Maria Sundelin VIP
Fin devis
2022-01-12
  > Nästa text
< Föregående

Solstrale
Solstrale VIP