Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Mitt namn

Mitt namn ska bära
när livet vecklar ut sig
från knopp till blomma
med praktfulla vingar
genom verkligheten
som vore den en dröm




Fri vers av Den skrivande tysta
Läst 144 gånger och applåderad av 10 personer
Publicerad 2022-01-12 13:23



Bookmark and Share


  Emanuel Sigridsson VIP
En övertygande öppning av texten, några ord mycket nära mystiken.
2022-01-14

  Kungskobran VIP
Det gör inte ont när dina knoppar brista.
Fint
2022-01-13
  > Nästa text
< Föregående

Den skrivande tysta
Den skrivande tysta