Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Luffarsjäl

Varje vår då kallar själen
Gå nu gå på vindlande vägen
Lyssna på den vindarnas sägen
Den som viskar ”Släpp nu trälen!”

Gå tills vår når sommarhamn
Låt då sorger ärgas bland
Nattviol och käringtand
Lummig grönskas ömma famn




Bunden vers (Rim) av Roggebogge VIP
Läst 99 gånger
Publicerad 2022-01-12 15:59



Bookmark and Share


    glas-svalan VIP
En fin text.
2022-03-23
  > Nästa text
< Föregående

Roggebogge
Roggebogge VIP