Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Det var bara igår

Det var bara igår...

Du såg in i
mina ögon
och letade
efter något

Nu är du stark
och fri, har kraft

Och jag är väl glad...

Längtade att ge något
till en brusten varelse
men jag projicerade

och nu går filmen
på livets duk
sitter ensam
och tittar på...

Kvällarna är långa
Det känns som igår

vi var nära...




Fri vers av Seasons
Läst 86 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2022-01-12 17:17



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Seasons
Seasons