Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Du frågar inte

Du verkar på väg
in i framtiden
på ljusa stigar

medan jag
vandrar
bland
tomma
skuggor

Det du behövde
har du hittat,
de du saknade
finns i riklig mängd

men hos mig
har allt blivit
till damm och stoft

och tiden
rinner ut

Försöker
passa in
pusslet
men
för många
delar fattas

och
du frågar inte ens
efter vägen bort
från mig
längre...




Fri vers av Seasons VIP
Läst 96 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2022-01-12 17:31



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Seasons
Seasons VIP