Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Det som inte sägs

Tänk om man kunde
gripa tag i det som inte
sägs. Få en tolkning av
stillheten, mellan orden.
Mellan livets vändningar.
Mellan ett bakslag och
uppresningen.
Mellan värmen och kylan.
Gripa tag i luften vi andas.
Allt kunde bli fasta former.
Vi kunde se känslor och ljus.
Gripa tag i vetskap...




Prosa av Seasons VIP
Läst 176 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2022-01-12 17:45



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Seasons
Seasons VIP