Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Regnbåge

Tjärnen glittrande långt in i skogen
vilar i sanka mossors duniga famn
krusningar simmar lugnt emot mig
bär på diamanter från solens ängar

Vinden smeker den skäggiga kinden
ljum och len som tankarna i själens djup
regnbåge kastar sig från vågen
vakar hungrigt ur somriga stillheten

Spången bär mig i trygghet mot klippan
myrens ande kippar glupskt under skorna
skogsfåglar ropar ur skuggorna
vackra som den gåtfulla i främlingsland




Fri vers av Ulf Lundin VIP
Läst 56 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2022-01-12 19:19



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Ulf Lundin
Ulf Lundin VIP