Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
ett ögonblick av kosmiskt vansinne förkroppsligat


Orgasm



vansinnet glänste i ögonen,
panik, upphetsat raseri på
samma gång som hopplöst

uppgiven bottenlös frihet


Förtvivlan skar sig i tårar
av glädje, tystat av kramp



ett avslappnat leende dog
innan en ensam tår nådde
mungipan med rodnaden

där en smilgrop just fanns








Fri vers (Fri form) av Gawain VIP
Läst 119 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2022-01-13 00:56



Bookmark and Share


  lodjuret/seglare VIP
Någon har sagt att det 'bästa sättet att gå' är att dö 'springande'. Texten påminner om den saken. I vilket fall kan det kännas mindre skönt att söka rädda en drunknande och så dras med ner i djupet...
2022-01-13
  > Nästa text
< Föregående

Gawain
Gawain VIP