Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Mitt livs roman

Tänk om det är så lätt
att jag ska älska livet
det är ju inte givet
det känns ju sällan rätt

När notan ej är nätt
och jag har tappat drivet
allt är tillspillogivet
och jag har mist mitt vett

Då finns det bara en sten kvar
som jag inte har vänt
men under den är marken bar!

Det är som ingenting jag känt
ja allt jag trott bort far
när jag sätter så mitt liv på pränt




Bunden vers (Sonett) av Bengt H VIP
Läst 133 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2022-01-13 07:21



Bookmark and Share


  Blomma-Stjärna VIP
mycket fin reflekterande poesi
(jag tänker på den häftiga känslan att börja på en alldeles ny dagbok - alla dessa vita blad som ska fyllas med ens egna infall och beskrivningar)
2022-01-13

  Solstrale VIP
En välformulerad sonett på det existensiella ämnet! Gillas!
2022-01-13
  > Nästa text
< Föregående

Bengt H
Bengt H VIP