Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Mörkret



Verkligheten har
många
dimensioner
Den osynliga
kontakten
Det drömda
paradiset
i en övre sfär
Den odödliga
mystiken
i vår tid
Kommunikation 
i dubbel bemärkelse




Fri vers av Owe Öst VIP
Läst 75 gånger
Publicerad 2022-01-13 13:40



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Owe Öst
Owe Öst VIP