Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


Lyss till hjärtats allra vackraste sång



  

"Låt oss älska, min älskade

älska mig min kära" 


 

 

  Låt kärleken 

förälskat binda oss 

förenande hungriga kroppar

och djupt längtande

själar

 



 
 


"Låt oss älska, min älskade

älska mig min kära"



 

 

 
Ty uti hjärtats slag,

uti evighetens andetag

ryms de ljuva orden

som binder oss

samman

 


 





Fri vers (Fri form) av Alysse VIP
Läst 176 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2022-01-13 18:28



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Alysse
Alysse VIP