Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

En sten faller

Från hjärtat

Är så tung

Suttit fast i många år

Smärtan hindrar

Glädjen för komma ut

Sårbarheten

Fick tårar

Ofta att falla ned

längs kinden

Plötsligt kom

En dag med

Förändringens ljus

Visade kärleken

Läker alla sår

I ödmjukhetens spår

I hjärtat vilar bara

Fred och ro nu




Fri vers av Fjellhuldra VIP
Läst 145 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2022-01-13 20:18



Bookmark and Share


  alicja lappalainen VIP
en fin dikt om att vara kvitt sina problem.
2022-01-13
  > Nästa text
< Föregående

Fjellhuldra
Fjellhuldra VIP