Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

• tRimmat 3



Prydnad

Skrev jag en rad
och bad
dig komma en dag
så var jag
blyg och liten
och beredd att betala
skulder och viten,
jag ville ju tala
en endaste stund
med just dig,
inte bara om mig,
i lugnaste lund.

*
Dikten uppläst


Logotype för Poeten Salvador
Mål & mening

LÄS -Poesi är tät-




Bunden vers (Rim) av Poeten Salvador VIP
Läst 62 gånger
Publicerad 2023-01-27 09:58



Bookmark and Share


  etletlien
vackert

småerotisk

på salvadors vis <3

du är snäll och klok!
2023-01-27
  > Nästa text
< Föregående

Poeten Salvador
Poeten Salvador VIP