Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

• tRimmat 4



Prydnad

Att finna ett ord
till min vers
gör lyckan gjord
och livets ivriga pärs
till lugn och ro.
Att leva och bo
och finna en mening
att skriva
får mig kliva
in i världars förening.

*
Dikten uppläst


Logotype för Poeten Salvador
Mål & mening

LÄS -Poesi är tät-




Bunden vers (Rim) av Poeten Salvador VIP
Läst 65 gånger
Publicerad 2023-02-03 08:08



Bookmark and Share


  Mad Wordologist
vackert skrivet
har inte irriterat dig än
är glad för det
du verkar som en mysig gubbe <3
du har skrivit en del
fortsätt så
många som tycker om dina dikter
är säkert på det :)
2023-02-03
  > Nästa text
< Föregående

Poeten Salvador
Poeten Salvador VIP