Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Covidvinter


barnet
hos vabbmamman
frisk vind

personalen sjuk
på förskolans gård skuttar
fåglarna

med blåa hjälmar
far de små bland buskarna
kring fågelbordet

lekplats
en båt under tallen
med gröna segel

ensamt vinterlöv
bara nerverna håller
ihop




Bunden vers (Haiku) av Gunwale VIP
Läst 148 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2022-01-13 23:03



Bookmark and Share


    Lena Söderkvist VIP
Hjärtevärmande utomhuslek i skuggan av något stort och ont. Mycket läsvärt.
2022-01-15

  Gunnel Eriksson VIP
Innehållsrika haiku att fundera på,
skickligt formulerade.
2022-01-14

  Nanna X
Vackra bilder, stark haikukänsla trots att du inte följer 5-7-5 - mönstret. Du får väl uppfinna en egen genre, "fri haiku".
2022-01-13
  > Nästa text
< Föregående

Gunwale
Gunwale VIP