Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Var lixom inte mitt liv du

 

nog fan ville hon självaste livet med 

skrivandet- något annat vore själv 

mord och hon tog redan livet av sig 

i biblisk bemärkelse 2004. Iklädde 

sig någon slags terapeutisk dräkt, 

knullade och förälskade sig lätt. 
Sökte desperat efter det enda som 

inte går att finna med lykta i hand, 

brinnande tarm. Själva resan ligger fastnitad 

i tusentals band. Denna egendomliga sorg 

fastklistrade dröm. Jag misstänker hon kan 

jonglera med ord såsom du onanerar i motvind, 

stärker fingrarnas tag. 

 

hon skrev så ömt så symboliskt komplicerat 

ibland var det livets glädje som skrev. Kunde 

lika gärna ringt dig då. Medan du bytte blöjor 

och hade fullt upp med karriären. Det hade 

varit något det. Nej men ser man på " är det

det starkaste i livet " jo tack, hade varit modigt

måste medge och vad svarar man borgerligheten 

själv när galenskap var allt han orkade se. Ta in. 

Hans ynka mardrömmar som barn. Jag ville skratta 

och gör det nog än. Vita knutar på sin stuga. 

 

förlåt. Men det var lixom inte mitt liv. 




Fri vers av smultronbergen VIP
Läst 73 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2022-01-14 01:05



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

smultronbergen
smultronbergen VIP