Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Naturens tvekan

Vinden viner mellan husen

Snön yr i vita virvlar

Människor skyndar fram i snömodden

Ena dagen var det spöregn och blåst

Nästa ligger klibbsnön i vattenfyllda spår

Naturen ryter ut sin vrede i natten

Tar några lugnare andetag mitt över dagen

Som om den inte riktigt kan bestämma sig för

Om den vill bjuda på höstrusk i mitten av januari

Eller ett vitt vinterlandskap som gnistrar i solen




Fri vers av Maria Sundelin VIP
Läst 118 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2022-01-14 07:17



Bookmark and Share


  Susen VIP
Fint fångat om vinterns lynnighet
2022-01-16

  ULJO
Inte vinterns bästa sida
2022-01-14

  Marita Ohlquist VIP
Här har det regnat och blåst i flera dagar
nu skiner solen från klarblå himmel.
2022-01-14
  > Nästa text
< Föregående

Maria Sundelin
Maria Sundelin VIP