Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Jag studerar det som hänt i mitt liv utan mina journaler. Några studerar mitt liv från mina journaler men vilka är dom och varför är jag så viktig? Försöker de "plantera" för något de själva hittat på och sen tjäna pengar på en dokumentär om mig?


Känns detta så bra?

Häri har jag all rätt i världen att skydda mitt liv.

Verksamheten är nattetid och det tycks som de
har insyn i vårdjournaler från hyreslägenheten.

Någon tid 2011-2012 "omhändertogs" jag efter
misshandel av en för mig helt okänd läkare på
sjukhuset och kördes sen, till sjuk-personalen.

1 dygn stannade jag där, fick tillbaka min mobil.

Kan dessa genom läkaren ha tillgång till patient
journaler och sitta i en hyreslägenhet och följa..

i allt som händer min person, jag som är utsatt?

I detta dygn som mitt besök varade bevittnade
jag att de inte är som de vanliga anställda inom
vården, jag uppfattade det som samma personer
som befann sig i området under terror attentatet.

Därför är texten om " Övervakning av hyresgäster"
hämtad från verkligheten och ja, känslan stämmer.

Ni som håller på mot mig och mina sjuk journaler
är de som kränker min integritet, så fruktansvärt..

att när det stoppas kommer ni krävas på skadestånd
från min advokat, som följt detta under alla dessa år.

Jag väntar bara in en utredning från myndigheterna.

Därefter kommer det vidtas åtgärder, i det fall jag vill.

Bakläxan blir här att städerskor utgör en risk i det
att de inte har den befogenheten men kan övertala.

(Så var min studie om sjukhusets sårbarhet klar)

Jättespännande att fått vara med och lära mig där!

(Texten ska spegla verkligheten, utifrån den utsatta.)

Jag tänker att journaler bara är en del av övervakningen.




Övriga genrer (Drama/Dialog) av Catherine Brandt VIP
Läst 114 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2022-01-14 07:34



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Catherine Brandt
Catherine Brandt VIP