Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Ett möte med avgörande betydelse

 

 

 

Sökte svar på en viktig fråga

 

kroppens tysta men tydliga språk

överröstade de sagda orden

 

svaret var givet




Fri vers (Fri form) av Marita Ohlquist VIP
Läst 278 gånger och applåderad av 20 personer
Publicerad 2022-01-14 10:26



Bookmark and Share


  Eva Helene VIP
Du lyfter fram något väsentligt här, fint!
2022-01-17

  Bengt H VIP
Undras om man tänker med kroppen eller knoppen?
2022-01-17

  Peter G VIP
Fint beskrivet!

tänker framförallt på magkänslan när jag läser och den ger ofta fin vägledning!
2022-01-16

    Lena Staaf VIP
Cäldigt fint! Kroppen ljuger inte.
2022-01-16

  Susen VIP
Att lyssna inåt, en svår konst. Fint fångat här
2022-01-16

  Kajan VIP
Det väntande svaret, som vi ibland ej hör på grund av de ibland alltför högljudda och onödigt högt prioriterade tankarna. Helt enkelt formulerat, och bra så.
2022-01-16

  Anya VIP
Åhh vilken konst att kunna lyssna till kroppen. Det kan inte jag.
2022-01-16

  Sparvögat VIP
Ja ibland kan svaret finnas i tystnaden…
Fint formulerat.
2022-01-16

  Kungskobran VIP
Att lyssna på känslan bara
är förenat med en stor fara
2022-01-15

  Niliboy
Ja, så kan det också bli, fint att du fick svar!
2022-01-15

  Blomma-Stjärna VIP
Fint om kroppens språk som inte ljuger!
2022-01-14

  Gunnel Eriksson VIP
Kroppsspråket är ofta tydligare än
orden. Det hjälper inte att säga ja
om kroppen säger usch (nej).
Bra formulerat i din dikt.
2022-01-14

  Olof Lagerhorn VIP
Insiktsfulla ord om språk och kommunikation.
2022-01-14

    Elisabeth Nilsson VIP
Så sant och bra skriftat! Kroppen ljuger inte.
2022-01-14

  ULJO
Tänkvärt skrivet

2022-01-14

  Beatriz Quevedo de Hansen VIP
Kroppspråket kan vara tydligare än orden! Bra formulerat!
2022-01-14

  Öknens Ros VIP
Magkänslan talar.
2022-01-14

  Maria Sundelin VIP
Ibland hittar vi de bästa svaren inom oss
Kramar från ett blåsigt Östersund
2022-01-14

  Lottie Ålhed VIP
Mycket fint. Någonting talar i tystnaden
som ibland kan ge svar och betyda mer än orden.
2022-01-14
  > Nästa text
< Föregående

Marita Ohlquist
Marita Ohlquist VIP