Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Din Själ

Din själ leker,
likt ett barn
på en oupptäckt
lekplats

Spretar
och sträcker sig
innanför din hud

Kastar inga skuggor
bara stänker ljus

Lever trots sorg,
kämpar emot gråt

Mitt barn,
fortsätt lek...




Fri vers av Seasons VIP
Läst 131 gånger och applåderad av 7 personer
Publicerad 2022-01-14 12:36



Bookmark and Share


  Stisse
Underbar dikt som ingjuter hopp. Fint bildspråk gillar "spretar och sträcker sig innanför din hud". Kan se det framför mig. Bokmärkes.
2022-01-14

  Marita Ohlquist VIP
Blir berörd av din fina text.
2022-01-14

  Lidde
Fantastiskt
2022-01-14
  > Nästa text
< Föregående

Seasons
Seasons VIP