Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


lodjuret/seglare har skrivit en kommentar på din text utan ella. Immanuel Hägglund 2022-01-14. Det skall vara kul att veva, annars får jag fiska, sbring inte runt och vela, för så snabbar du på det dela'de...


Kommentar på en text (2277) hårda puckar





Det låter ju illa att var utan ella,
men även en handtralla högt kan smella,
har jag hört en måndag i lett teve,
akta bara så du inte skjuter breve,
annars går det väl att sjunga för varandra....

såg hur de i början gick ut på spanska balkonger
och tjöt ut sin ensamhet
under pandemins första månader.

I Sverige har vi haft den ovanan
litet här som där sedan decennier.
Någon gick runt i sitt flerfamiljshus
och hade att förtälja att ikväll klockan 22 k
ommer det att låta en mula från Olssons balkong
för då sjunger han som en spritpåverkad gris...

Aaaaaa aaaaa haaaaaa mmmmm gurgel gurgel
braaaa braaa braaaaa mmmmm gurgel gurgel
ööööö ööööö hööööö mmmmm gurgel gurgel




Prosa av lodjuret/seglare VIP
Läst 119 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2022-01-14 12:40



Bookmark and Share


  SatansSon VIP
kul att du valde min text. tack!
2022-01-14
  > Nästa text
< Föregående

lodjuret/seglare
lodjuret/seglare VIP