Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Håll om mig

Håll om mig
för första gången
var mig nära
i nattens korridor
få mig att vibrera
av kärlekskluster
säg det oväntade
jag älskar dig

Håll om mig
när jag gråter
andas på mig
med livets syre
smek min själ
med ljuva ord
säg det magiska
jag älskar dig

Håll om mig
när jag är sorgsen
säg något vackert
som kan lindra
äg mig ödmjukt
bara för en stund
tala till mig
jag älskar dig

Håll om mig
när jag är svag
torka regnet
ur mina tårar
greppa handen
och smek mig
viska orden
jag älskar dig

(Copyright © ULJO)




Bunden vers av ULJO
Läst 260 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2022-01-28 07:03



Bookmark and Share


  Eva Helene VIP
Fint, om kärlek och längtan skrivet!
2022-01-28

  Susen VIP
En kärleksfull närhet fint skildrad i längtansfulla ord
2022-01-28

  Marita Ohlquist VIP
En vacker och längtansfull text om närhet, som vi alla behöver i våra liv.
2022-01-28

  Eva Langrath VIP
Tycker mycket om den vädjande tonen i orden.
2022-01-28

  Öknens Ros VIP
Så fint om kärlekslängtan!
2022-01-28

  Beatriz Quevedo de Hansen VIP
Gillar den vädjande tonen i din längtansfulla dikt!
2022-01-28

  Maria Sundelin VIP
Full av längtan
2022-01-28
  > Nästa text
< Föregående

ULJO
ULJO