Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Reflektioner efter ett mordförsök, vad är det jag vill? Vad vill jag åstadkomma med denna hämning? Tack till hämnden, det blev inte av.


Hämden min ljuva hämnd

Hämnden min ljuva hämd,
du har bränt mig

Jag har väntat i bilen en kvart nu,
är det dom eller jag som borde vara rädd

Är det jag som felar för min hämnd eller är det dom som felat som gjort mig illa

Hämden min ljuva hämnd,
säg till mig när dom är påväg hem,
jag är förberedd här i bilen,
jag ska ta min hämnd

Vill inte skada en själ men jag sitter fast i mörkret,
är inte längre mig själv.

Hämden min ljuva hämnd,
du spelar upp scenariot igen, och igen, och igen,

är det såhär det känns att vara rädd,
jag vill inte vara med längre,
men jag måste det för mig själv,
blodspillan dämpar inte törsten,
men jag vill kunna vara mig själv

Hämden min ljuva hämd,
berätta hur jag hittar mig själv,
jag vill inte vara med längre,
jag vill bara hitta mig själv




Fri vers av AnnatSinne
Läst 165 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2022-01-14 19:00



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

AnnatSinne
AnnatSinne