Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

En poets odramatiska död

Lekandes upptagen,
ut mot fönstret drömmer.
Polon högt uppdragen,
adamsäpplet gömmer.
Benhårt åtsnörpt, kragen,
luftintaget glömmer.
Hostar blod på magen,
trycket lungor tömmer.




Bunden vers (Rim) av Arenaramus
Läst 141 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2022-01-14 22:17



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Arenaramus
Arenaramus