Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

En stund. Tio minuter.

Ibland erkänner man det för sig själv.
En stund.
Tio minuter.
Att man blivit besegrad,
av oro,
av sorg,
av ångest,
som ofta mynnar ut i skam.
Något man helst inte delar.
Tankarna kommer.
Då man längtar efter ro,
och omtänksamhet.
Något man helst vill slippa
be om.
Just i dessa stunder känner
man sig besegrad.
En stund.
Tio minuter.




Fri vers av Krimskramsan VIP
Läst 92 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2022-01-14 23:14



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Krimskramsan
Krimskramsan VIP