Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Vägval

Vid det östra korset
rannsakas människan

gärning för gärning

Inga attribut ger ledtrådar

Du har att växa på nytt
ur den diffusa essensens kärna

Trevande, frågande
prövande ande

Finner dig väg genom
ängsligt galleri

Till det östra korset




Fri vers av Ruda
Läst 87 gånger
Publicerad 2022-01-15 00:17



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Ruda
Ruda