Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
(Sökelser avsnitt.2)


De-verbalisering


Av ord är du kommen
av ord skall du söka

Tills du blir till din
Egen upphittade mening

Då behöver du ej
längre leta efter

Något som du ju redan
är?





Fri vers av Sefarge VIP
Läst 145 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2022-01-15 05:13



Bookmark and Share


  Kungskobran VIP
Jag vet att jag finns för jag tänker, om tanken är elak snäll dum eller smart spelar ingen roll.
2022-01-15
  > Nästa text
< Föregående

Sefarge VIP