Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Kärnfrukt

Allra längst inne
finns en liten prick

Ingen vet vad den egentligen heter

Många har försökt beskriva den

Kärlek, passion, glöd, förnuft, dygd, välvilja
och mycket mer

Jag gillar min lilla prick




Fri vers av Ruda
Läst 131 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2022-01-15 04:48



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Ruda
Ruda