Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in
 

Help Me Make it Through The Night

Watch | Facebook

 Kizomba Dance Fitness 2022

OPM Music Dance | Facebook

https://www.bing.com/videos/search?q=Help+Me+Make+it+Through+The+Night%e2%80%a6lyrik&docid=607997812600105039&mid=5ACA54957F0699D06A425ACA54957F0699D06A42&view=detail&FORM=VIRE

 

Vladimir Putin kommer att träffa Xi Jinping på den första dagen av vinter-OS i Peking DELA Facebook Twitter Rysslands president Vladimir Putin kommer att träffa den kinesiska motsvarigheten Xi Jinping på den första dagen av vinter-OS i Peking, citerade Rysslands utrikesminister Sergej Lavrov av dpa på fredagen. "Vi förbereder oss för ett officiellt rysk-kinesiskt toppmöte", sa en utrikesminister i Moskva på en presskonferens. Lavrov sa att dialogen den 4 februari inte bara skulle äga rum mellan de två statscheferna, utan skulle omfatta "storskaliga förhandlingar på högsta nivå" mellan de två regeringarna. Det fysiska mötet mellan de två ledarna – bland de starkaste i världen – kommer att stå i skarp kontrast till bojkotten av de olympiska spelen som aviserats av tjänstemän från USA, Storbritannien, Australien, Nya Zeeland, Kanada och flera andra länder, av människorättsskäl, enligt dpa. Nederländerna anslöt sig på fredagen till stater som inte skickar regeringstjänstemän till Peking. Det holländska utrikesministeriet berättade för ANP att beslutet motiverades av ett förbud för holländska åskådare att delta i kinesiska sportevenemang på grund av åtgärder för att bekämpa coronavirusepidemin. En talesman för ministeriet noterade också att reglerna gör det svårt att hålla bilaterala möten under spelen för att diskutera "viktiga frågor om mänskliga rättigheter". USA har hänvisat till frånvaron av amerikanska tjänstemän och det "fortsatta folkmordet och brotten mot mänskligheten i Xinjiang", med hänvisning till förtrycket av den uiguriska befolkningen och andra etniska och religiösa minoriteter i nordvästra Kina. De länder vars högsta representanter bojkottar spelen kommer dock att skicka sina idrottare att tävla i Peking. Å andra sidan kan ryska idrottare inte delta i de olympiska tävlingarna under sitt lands flagg, på grund av en skandal relaterad till dopning på nationell nivå. De kommer att vara närvarande under neutral flagg.
Fri vers (Fri form) av Jeflea Norma, Diana. VIP
Läst 29 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2022-01-15 05:09Bookmark and Share


  Jeflea Norma, Diana. VIP
snurra alla stränder i världen i rad, vad som helst i kön till hundcafeterian eller var du än befinner dig i köket (det här är min Fb-grupp). kizomba!
2022-01-15

    ej medlem längre

Facebook, vad är det för någe :)
2022-01-15
  > Nästa text
< Föregående

Jeflea Norma, Diana.
Jeflea Norma, Diana. VIP