Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Jag tjänar inte

non serviam skrev Ekelöf

poeten tjänar inte

poeten kompromissar inte

poetens uppgift kan vara schamanens, siarens

poeten ställer sig utanför, observerar

poeten går inte i flock

poeten ser sånt andra inte ser

poeten vågar säga det andra inte vågar säga

poeten ska vara kälkborgarens antites




Fri vers (Fri form) av rostspik
Läst 143 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2022-01-15 09:21



Bookmark and Share


  Larz Gustafsson VIP
Schamaner tjänar Satan.

Håller med om att en poet inte bör kompromissa.

Man tjänar alltid någon.
"It may be the devil or it may be the Lord
But you're gonna have to serve somebody." (Dylan)
2022-01-15
  > Nästa text
< Föregående

rostspik
rostspik