Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


VÅDAN AV VILDSINTHET

Mitt svar blir storm på öppet hav

En reglad dörr, en öppen grav

Mitt svar blir lidande och kamp

och infernaliskt stöveltramp

Mitt svar blir aldrig ta reson

och permanent opposition

Kalabalik och kaos och brand

Barfotadans på ökensand

 

LARZ GUSTAFSSON 15/1 2022

 




Bunden vers (Rim) av Larz Gustafsson VIP
Läst 140 gånger
Publicerad 2022-01-15 09:30



Bookmark and Share


  Elinor Sörensson VIP
Gillar särskilt sista raden
i denna rebelliska text.

"Barfotadans på ökensand".

Barfota i het sand, det smärtar.
Man känner att man lever.
2022-01-15

  Lottie Ålhed VIP
En rebellisk dikt.
2022-01-15
  > Nästa text
< Föregående

Larz Gustafsson
Larz Gustafsson VIP