Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


Moderna Tiders Slaveri__Manifest

För att vara dömd för brott mot tjänstemän på olika sätt med dominerande natur, 80% av gångerna jag suttit inne för, 10% för när jag inte klarat av bete mej på ändå inte spec våldsamt sätt och 10% som jag är oskyldig till helt 100% 10% är dom sista procenten som höll mej borta från dom jag älskar utan chans att kunna skydda dem.. i 7års total frihetsberövning som minst. dessa siffror svär jag är helt 100% sanning som jag kan lova varje kärlkesfulla kännande varelser överallt, rakt från hjärtat. jag hatarskitsnack. Att alla som behandlar mej rätt till en nivå som man minst bör kräva, håller jag om ryggen o säg till om ni är utsatta så fixar det sej bara vi ses irl o snackar om det, mer än så behöver jag inte säga till dom som litar på mej ??real heads är utan tvekan säker på att jag gör va jag kan för att hjälpa, jag har inte ens samvete att äta däggdjur btw. Dom som står för rättvisa kärlek och totalfrihet o trygghet+ noll tvångsdominerade av oskyldiga snälla människor.
Det är ni som är systrarna och bröderna oavsett vad, kan vi klara det, utan att behöva dö, jag kommer nog träffa er precis när det är menat. Älskar er bara av att veta det. ?? för alla som är det för mej av dessa anledningar är jag 100% o så mycke jag klarar av.
men redo att hjälpa på en nivå som kommer bli största och bästa sättet för att rätta till alla slags orätta saker som behövs för att leva i harmoni med sin planet och dess levande eld på alla sätt som är möjliga.
Att alla har vad dom behöver och vill unna sej som dom vill. Är en självklarhet, bara du kan göra din grej. Och mår bra och är älskad av någon. Kämpar du för detta mål,
så hör av er dirr likasinnade med utgång på vad jag skrivit nu rakt från hjärtat utan att tvivla. Tror på att det är ett säkert sätt som kan uppnås. Men bara man vägrar domineras av någon på fel sätt, har stake nog att göra något det, till den del du är bekväm med. Så, tycker jag vi organiserar oss nu direkt, och når det målet, utan tvekan, tillsammans.

Kärlek och respekt! / sebastianhagman86@gmail.com för mer info efter kontakt




Fri vers (Fri form) av Sebastian A.K Hagman Sundström Lejonsjäl
Läst 209 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2022-01-15 09:54



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Sebastian A.K Hagman Sundström Lejonsjäl
Sebastian A.K Hagman Sundström Lejonsjäl