Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Dumhetens arkiv

Lämningar från förr.
Textmeddelanden.
Långa och pinsamma.
Åren har gått.
Det han skrev då,
till henne,
känner han inte igen.
I grunden förändrad
tittar han klentroget
på texten.
Den är författad av en annan,
av en tillgjord idiot,
en som söker kärlek,
som förställer sig
för att bli omtyckt.
”Den smetiga sylten kväljer mig!”
Han vill sudda,
sudda, sudda och göra om,
men för evig tid finns den där,
i hennes mobil,
i det oförstörbara,
kosmiska biblioteket,
dumhetens arkiv,
den förljugna, tillgjorda skiten.
”Jag rodnar och skäms!”
Lurad.
Av sig själv.
Var äkta resten av resan!
Det viktigaste är att älska sig själv.
Du är ”övermåttan underbart skapad!”
Glöm nu aldrig det.




Fri vers av Ulf Lundin VIP
Läst 60 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2022-01-15 10:33



Bookmark and Share


    Sefarge VIP
Betänkansvärda ord!
"Gud må förlåta mig
Somliga rader". Och
Ingen är ju nånsin
Ofelbar? Ej heller
På ytan den
vackraste
Mö! Så
det så!
;)


2022-01-15
  > Nästa text
< Föregående

Ulf Lundin
Ulf Lundin VIP