Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Om några år

 

Om några surr-realistiska år 

Ett hjärta från gris jag får 

Och kanske från hund nytt hår

Vad kan jag få från ett får?

 

Om några surr-realistiska år

Ett 3D printat hus jag får 

I min 3D printade trägård jag står

Och genmanipulerade grödor jag sår 

 

Om några surr-realistiska år 

Ett nytt, roligt arbete jag får

Jag lär en robot fälla en tår 

Min chef frågar inte hur jag mår 

 

 

 

 

 

 




Bunden vers (Rim) av Onomatoprofet VIP
Läst 158 gånger och applåderad av 7 personer
Publicerad 2022-01-15 11:53



Bookmark and Share


  Staffan Nilsson

Ja, ska man vara optimist eller pessimist?

2022-01-20

  Öknens Ros VIP
Läkekonsten har inga gränser. Bäva månde människan om en ny Mariachi? dyker upp!
2022-01-15
  > Nästa text
< Föregående

Onomatoprofet
Onomatoprofet VIP