Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

I följe av åns brus

Försiktiga kliv
bland is tallkottar
och frisläppt grus

Åns brus
slår följe på min
högra sida

Gråsparv stjärtmes och
sidensvans drömkvittrar
på lövsläppta grenar

Rönnbär och nypon
rödstrålande smyckehäng

Grönmossa blåbärsris
och ormbunksblad
omfamnar mark
i vintersömn

Lågt mellan stammarna
trevar solen

når mig inte




Fri vers (Fri form) av Elinor Sörensson VIP
Läst 85 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2022-01-15 12:06



Bookmark and Share


  Kajan VIP
En levandegjord promenad att få del av, och avslutningsraden skapa därmed djup kontrast.
2022-01-16

  BenGust VIP
En naturälskare omfamnas av densamma. Härligt med "rödstrålande smyckehänge".
2022-01-15
  > Nästa text
< Föregående

Elinor Sörensson
Elinor Sörensson VIP