Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


Eget foto


Förnimmer allt härutanför

Förnimmer allt härutanför
med slutna ögonlock

Och följer alla skiftningars
förlopp

Som skälvningarna
mellan stam och gren
och skuggorna därute

Som verkar bjuda upp
till en nervigt galen vals

Trots att solen strålar
från en klar himmel

Som om det därute nästan
inte fanns några skuggor alls




Bunden vers (Rim) av Lottie Ålhed VIP
Läst 92 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2022-01-15 13:07



Bookmark and Share


  Kungskobran VIP
Solen och månen skapar skuggor av oss
som rör sig längs vägen, vi skyndar och skyndar men hinner aldrig i kapp.


Gillar din dikt
2022-01-16
  > Nästa text
< Föregående

Lottie Ålhed
Lottie Ålhed VIP