Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Fått till mig att det är inte många som förstår mig och nu ska jag försöka vara lite mer tydlig, så den personen förhoppningsvis ser hur många bottnar det finns och det finns också plattor, 4 i genomskärning.


Hm, väg delar sig, flyga, sär intelligens?

"Du lever inte i verkligheten"

Jag är som träffad med ett vapen av de orden
som du fällde om mig, du psykvårds anställd.

___

Det finns andra människor i verkligheten
som lever i en sjuk värld och dessa kan dra
in en till en overklighet som förändrar livet
men detta betyder inte att vi är sjuka bara
för att man inte just då lever i en naturlig
värld, ett rop på hjälp ut till verkligheten
betyder inte att ett landar i en bra värld.

Gud, så krångligt!

Ja, inte sant.

Tabletter, hitåt!

___

Kan vi inte börja ta ropen på hjälp, på allvar istället?

Nej, för f-n då får vi för mycket att göra.

Men de behöver ju verkligen hjälp att komma ur det.

Vilket, missbruket?

___

"Du lever inte i verkligheten"

Min? Din? Våran? Deras?

"De fyra ordens makt"

Är det därför hemliga ordar finns?

"För att undkomma de-fällda orden från
anställda inom vården som utövar makt?

Så när de bryter ner en finns de fyra orden.

I förkortningen, MDVD

Eller som i det hemliga överlämnandet, Min DVD

___

Det är sexdockorna som är Agenter i "Bassänghuset"
inte härskarinnorna, de är inte riktigt utbildade i det

Verkligheten, vill psykvårdens anställda verkligen
gå in i att förstå, de som jagar patienten att tystas?

Verkligheten är farlig, när den blottas ska vi blunda.

Där utvecklas en känslighet, vi kan känna händelser.

Men då säger personalen, "Du har en skörhet, sjuk!

___

Tack och lov för grottan jag sitter i med läger elden.

(I betydelsen: Jag brinner för något!)

Fattar ni nu då?








Övriga genrer (Drama/Dialog) av Catherine Brandt VIP
Läst 100 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2022-01-15 13:42



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Catherine Brandt
Catherine Brandt VIP