Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Dagsvers 15 januari


Tumlaren slår an en ton,
ett muller rätt genom huset

Jag tar det som dån efter person,
öppnar ögonen och möter ljuset

Verksamheter pågår när jag vaknar,
när morgonståndet slaknar

Drar på P1 på apparaten,
man larmar om Putin den saten

Nyheterna upprörs vid mitt nattduksbord,
talar om Östersjöregionen
Ryssarna kallas åter hord,
pushar Sverige mot NATO-optionen

Drönare siktas över kärnkraftsverken,
retirerar åt Gräsöhållet
ÖB stiger upp i särken,
idag skippar han lunchuppehållet

I Amerika ligger Dylan och falnar,
han som skrev Master of War
Förhandlingslösningen svalnar,
undrar just hur ukrainarna mår

Ryssen tar nog tungan till Krim,
redan tagit Donets och Donbass,
ryssen är ett råbarkat stim
Putin är nog en sentida Nass




Bunden vers (Rim) av Ingvar Loco Nordin VIP
Läst 78 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2022-01-15 14:04



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Ingvar Loco Nordin
Ingvar Loco Nordin VIP