Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Gränsen



Det onda tar aldrig slut
alla behöver ett mål för att härda ut
det är nära gränsen vi står
alliansen inte förmår
beska sanningar smaka
de föredrar kronans kaka
efter vad förtäljer var redan insikten
Det var rena undanflykten
numera tänker vi oss själva
vi är ingen stock i älva
och står bundna vid rodret
än har vi inte sagt sista ordet
om vi inte orosandar kan tygla
måste vi dem prygla





Bunden vers (Rim) av morgonstjärna VIP
Läst 83 gånger
Publicerad 2022-01-16 01:51



Bookmark and Share


  morgonstjärna VIP
Tragiskt skrev den igår för säkerhets skull
Den som ont vill tål inte höra ugglor hoa
2022-01-16
  > Nästa text
< Föregående

morgonstjärna
morgonstjärna VIP