Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


Var inte rädd lilla flickan

Var inte rädd lilla flickan,
Det finns bara några våldtäkts män där ute.
Var inte rädd lilla flickan,
Han där är bara en mördare.
Var inte rädd lilla flickan,
Pedofilen vaknar om en timme.
Var inte rädd lilla flickan,
Dem där är bara knarkare.
Du borde vara rädd lilla flickan,
Om du aldrig hade vetat det.
Du borde vara rädd lilla flickan,
Om du aldrig hade sett det.
Du borde vara rädd lilla flickan,
Om du aldrig hade förstått det.
Så var beredd lilla flickan,
Om ingen talar om det.
*skriven på en lördag




Skapa | Skriva av Döda vinklen
Läst 103 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2022-01-15 17:23



Bookmark and Share


  lodjuret/seglare VIP
ytterst få människor ser sig aldrig om efter 'inbillade fiender', så även 'fiender'. Men texten riktar sig kanske till 'alla människor', trots den verkar rikta sig specifikt. Amaxoner, är kanske människor vilka 'slår tillbaka', likt en fantom lurande i skuggorna...
2022-01-15

  Larz Gustafsson VIP
"Little girl...Don't run...See my friend!"

("Tourist Trap")
2022-01-15
  > Nästa text
< Föregående

Döda vinklen
Döda vinklen