Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

ESKAPADER

Man kanske skulle skriva nå´t
om livets eskapader?
Det får bero. Det blir för smått
på fyra stackars rader!




Bunden vers (Rim) av Ulf Carlsson VIP
Läst 80 gånger
Publicerad 2022-01-15 17:39



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Ulf Carlsson
Ulf Carlsson VIP