Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Hon vandrade

hon vandrade
bort alla sina tankar

tills hon slutade

flodvågen
nådde hennes stränder

flera år gammal






Fri vers av Nerdissta
Läst 82 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2022-01-16 00:37



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Nerdissta
Nerdissta