Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Att göra ogjort.

I lögn vilar sanningen?
Var det inte så du sa
Eller menade
Hur ska jag veta nu..

En vit lögn
För att inte såra
Med resultatet att det onda
Sträcks ut över tid
Och sårar ännu hårdare
Än vad sanningen
Någonsin kunnat göra.

Att göra ogjort
Det kan inte ske
Lagt ord gäller
Försök nu att minnas det

Att linda in sanningen
I rosa bubbelgum-skimmer
Gör allt så mycket fulare..
Alla minnen som,
Kunde varit värda att vårda.
Värt att spara.

En liten och vit lögn
Som raserar all sanning.

Hur jävla dumt är inte det?




Fri vers (Fri form) av Nicke Pistol VIP
Läst 65 gånger
Publicerad 2022-01-16 01:53



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Nicke Pistol
Nicke Pistol VIP