Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Annorlunda begärelse



Den som sträcker fram olivkvisten
benägen kröna den korsfäste
med törnekrona
den som en gång föll djupare än andra
av pappersorden
det är så det går till i Sodom och Gomorra
men skrivet är
den siste ska bli den förste
och den förste ska bli den siste
kan änglar inte annat än begråta
Ett skålpund kött tack,
annorlunda begärelse


sinnet från Väderstrecken





Fri vers av morgonstjärna VIP
Läst 57 gånger
Publicerad 2022-01-16 12:30



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

morgonstjärna
morgonstjärna VIP