Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
När den känslan tar över..


Panikens ångest.

Likt ett andetag i kylan
Ett ögonblick i tiden
Flyktig andedräkt
Som upplöses likt ciggröken.
En nanosekund i livet
Den sanning som svider
Salt i uppfläkt hud
Som kliar och river.
Säg ordet du menar
Det hårda sanna slaget
Spy snor och gamla spöken..
Göm det förflutna.
Hör hjärtat trumma
I slagfast takt
Hur pulsen skenar
I det inres tunnelbana.
Andas dess falskhet
Svälj allt hat
Värj dig från svärdshuggen
Stå kvar i sann anda.
Att fly är omöjligt
Att springa är inte ditt kall
Ta det som den man du är
Gråt blod om så krävs.
Kasta vatten i helveteselden
Sup in den svarta ångan
Känn huden krulla sig
Känn livet rinna ur dig..

Andas. Bara andas.
Allt ordnar sig.




Fri vers (Fri form) av Nicke Pistol VIP
Läst 70 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2022-01-16 07:38



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Nicke Pistol
Nicke Pistol VIP