Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

En sån.

Om nu var då
Skulle jag gjort annorlunda
Skulle jag vågat
Stanna kvar i min dröm.
Om då var nu
Hade jag agerat mognare då
Hade jag förstått
Att bra kan hända mig med.
Om igår aldrig fanns
Och idag är början
Sitter mitt huvud rätt nu
Är jag en bättre man.
Jag vill egentligen
Bara vara en sån som gör så gott en kan
Vara en människa
Att vara någon att minnas.




Fri vers (Fri form) av Nicke Pistol VIP
Läst 68 gånger
Publicerad 2022-01-16 07:47



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Nicke Pistol
Nicke Pistol VIP