Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
En hyllning till ungdomens tid.


Grusvägar.

Minns hur dagarna var långa
Nätterna utan slut
När skrattet ekade över sjöarna
När musiken fyllde våra bröst
Där blå-dieseln var sinnebilden av frihet
Och aor och west coast spelades
Bill Labounty, Journey och maxade bland-band
Där -80 blev 90-tal
När musiker-drömmarna hägrade
Även fast vi visste inget skulle ske
Dom drömmarna var våra
Där efter grusvägarna kring storsund.




Fri vers (Fri form) av Nicke Pistol VIP
Läst 77 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2022-01-16 08:04



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Nicke Pistol
Nicke Pistol VIP