Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

666

tystnad
dagar av evighet

uthärdar
de stilla vidderna
de bärnstensfärgade fälten

dina ögon
de ser förbi mig

vilse i hettan
yr och förlägen
naken och utlämnad




Fri vers av Ulf Lundin VIP
Läst 80 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2022-01-16 09:35



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Ulf Lundin
Ulf Lundin VIP