Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Millitär vaselin,vaskulärt tillstånd och Vasallstater.


Putin odlar myten om det omringade Ryssland. Men för honom handlar det mera om att befästa Rysslands position som supermakt, än om att oroa sig för att Nato skulle bli ett hot.


Och detta är sant, vilken raketsköld Rumänien har från Deveselu måt Ryssland, jag känner verkligen för att skratta om detta anses att all Natos militärutrustning för amerikanerna kriga med och måt Ryssland är riktigt patetisk, NATO militerer tittar nära Ryssland efter unga kvinnor, som är vackrare och vittare än rumänskor när man söker "Americansk" hustru.
Radar systemet ser ut som ett vindblåst strandparasoll utan inställd riktning så det kan nå vem som helst, by accident som man säger när när amerikanerna biter sig i svansen.
Vasallstaterna med alla dessa feodala allianser och  mord i vasallstater som ex Sverige innerverade Vladimir Putin, honom till den högsta kungliga vasallen och historien tallar om Eftersom kungen inte hade de nödvändiga resurserna för att skapa sin egen armé gav han land åt vasallerna. I utbyte mot fastigheter lovade vasallen militärt stöd till kungen och vasallen kunde i sin tur ha underdalar,(sub way vasaler) som man säger, med dotterbolag.
Hitlers vasaller i Sverige är ett talande exempel:
Vasall, även kallad läntagare, är en part i feodalsystem, vanligen med en adelstitel, och som lyder under en herre, ex. kung. Vasallen ansvarade för att skydda herren militärt i utbyte mot skatt eller tribut. Genom att ställa upp för sin herre i krig så erhöll vasallerna vissa privilegier. Ett vanligt privilegium var att adeln (liksom prästerskapet) var frälse, befriad från egen skattskyldighet, speciellt om man tillhandahöll en militär styrka för herrens eventuella behov, "rusttjänst".
Exempel på nya tider år 2022 att är att i svenska kyrka kan man inte söka sorbarhet skydd ännu mera som hemlös, eller omman är i behöv av ålders integritet,barn våldtäkt via hyresvärdar mellan händer, som hov leverantorer,  och gammla tanter, precis som oskulda tjejer har blivit kaffe flickor i altererna som har blivit konsumtion BAR med med spetsade drinkar och mexikanska droger, som ledas av privelegierade vasaler på orten.
Detta fördelning händer på alla pozitionerna på den svenska  infrastructur:

gym hallar, bokförlag, badhus, bil, tåg, bus, båt, sjukhus, kultur,flyg rese branchen, hus på omrode.

Och som icke lönsam sutare(hyresgäst) vid krona blir man eliminerad på diverse tertipp, (miljarde i konsulter)folket  utvalt och samlat som hundexkrementer på ålder och rashygien.(o eugenie)

 

 

 

 

 




Övriga genrer (Drama/Dialog) av Jeflea Norma, Diana. VIP
Läst 99 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2022-01-16 10:35



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Jeflea Norma, Diana.
Jeflea Norma, Diana. VIP